התחדשות מרכז סוזן דלל

מרכז סוזן דלל החל בחידוש היסטורי של אחד הבניינים המקוריים מתחילת המאה ה-20 על בסיסם נבנה המרכז. הבנייה כוללת שחזור והרחבה של שתי אולפנות למחול והמשרדים, אולם תיאטרון ע"ש ירון ירושלמי מחודש לאמנים מתחילים ואלטרנטיביים, ובניית במת חוצות חדשה עם 500 מקומות ישיבה. גולת הכותרת של החידוש היא הוספת קומה שלישית, חדשה לחלוטין, והקמת סטודיו זהבה וג'ק דלל, חלל ביצוע/סטודיו חדשני וגמיש, לזכר מייסדי המרכז.

 
בשנת 2019, לרגל 30 שנות מרכז סוזן דלל ולציון 110 שנים מאז הקמת תל אביב, יפתח המרכז את דלתות הבניין המחודש. לאחר השלמת פרויקט ההתחדשות, יכלול מרכז סוזן דלל שלושה אולמי הופעות, במת חוצות וארבעה אולפנות למחול.
 
ניהול פרויקט: קרן תל אביב
אדריכלים: אלישע ורונית רובין אדריכלים בע"מ
הבנייה נתמכת על ידי משפחת סוזן דלל, עיריית תל אביב-יפו ומשרד התרבות והספורט.
 

החללים החדשים, הבמות והמושבים, יחד עם התכנייה המורכבת החדשה, מציעים שלל הזדמנויות לתמיכה ולהקדשה.

לפרטים נוספים, צרו קשר עם יאיר ורדי, מנכ"ל מרכז סוזן דלל, בדוא"ל: yair@sdc.org.il.

צילום: בר ארנשטיין, אבי איבן, סרגי ברזין 

תמונת מופע:
תמונת מופע:
תמונת מופע:
תמונת מופע:
תמונת מופע:
תמונת מופע:
תמונת מופע:
תמונת מופע:
תמונת מופע:
תמונת מופע:
תמונת מופע:
תמונת מופע:
תמונת מופע: